Vagtplan

Få et bedre overblik og tag styringen over jeres vagtplanlægning med TimeMaps vagtplanlægningssystem

Holdsskift, Rådighedsvagter, Call- & helpcentre, Vagtordning, butiskbemanding eller bare skiftende arbejdestider
Vagtplanlæg med faste rul, individuelle vagter og tilbud vagtbytte i vores App

Med TimeMap får I et effektivt vagtplanlægningsystem, hvori I kan lave faste rul, indsætte arbejdstids-skabeloner eller kopiere fra tidligere perioder. Er I også trætte af store Excel-ark med vagtplaner, hvor de nærmest allerede er forældede i det øjeblik de er færdigproduceret? Så er TimeMaps vagtplanlægningssystem valget for jer. 

Vagtplanen indeholder: fravær, noter, pauser, tilkaldevagter, overenskomster og samlet arbejdstid.

I vores vagtplanlægningssystem kan I se arbejdstider, vagter, køb/salg, tidsregistreringer og lønregler i samme system. Det skaber overblik og effektivitet, og med vores lønmodul kan lønnen beregnes hurtigt og let inkl. alle tillæg.

Prøv TimeMap gratis i 14 dage

Vagtplan App

Se dine vagter direkte i vores Mobil App.

Køb ledige vagter eller sæt dine vagter til salg

Leder kan godkende køb/salg eller tillade bytte indenfor bestemte grupper

Kontakt os og se hvordan

 

Spar arbejdstimer og lønkroner med ordentlig vagtplanlægning

Med ordentlig vagtplanlægning kan man faktisk spare en del penge. For når man har et bedre overblik over sin vagtplan, kan man bedre planlægge bemandingen.

Med TimeMap som vagtplanlægningssystem, får I komplet overblik over jeres vagtplan. På den måde kan I sørge for hverken at være over- eller underbemandet, og dermed kan I spare både arbejdstimer og lønkroner.

Nem og brugervenlig vagtplanlægning

Et nemt og brugervenligt vagtplanlægningssystem vil gøre jeres vagtplanlægning nemmere og mere effektiv, og dermed spare jer for værdifuld tid. Derfor er TimeMaps vagtplanlægningssystem også designet med brugervenlighed in mente.

I vores system er det altid nemt og ligetil at oprette nye vagtplaner, eller redigere i de eksisterende. Når man er færdig med ændringerne, udgives vagtplanen ganske simpelt, og herefter vil medarbejderne have adgang til den nye og opdaterede vagtplan.

Hvis I har fundet en vagtplan der fungerer rigtig godt jer, kan I nemt oprette den som skabelon. På den måde kan I nemt bare indsætte den, når I skal planlægge vagter for de kommende uger. Således kan I oprette vagter i rigtig god tid, og dermed strømline hele processen omkring vagtplanlægning.

Få vagtplanen lige i lommen med vores vagtplan app

Brugervenligheden skal selvfølgelig også være i top for medarbejderne, og det bliver den bl.a. gennem vores vagtplan app til mobilen.

Med vores vagtplan app kan medarbejderne altid få et fuldt overblik over deres egen opdaterede vagtplan direkte på mobilen.

Derudover tillader vores vagtplan app, at medarbejdere nemt kan tage ledige vagter, eller bytte vagter indbyrdes med hinanden. I kan selvfølgelig selv sætte regler op for bytte af vagter, således at den nærmeste leder skal godkende byttet i vores vagtplan app.

Kontakt os og se hvordan

Vagtplanlægningssystem med integration til lønsystemer

I samspil med tidsregistrering, gør vores vagtplanlægningssystem jeres lønudbetalings-processer nemmere og mere effektiv end nogensinde før. TimeMap kommer nemlig med integrationer til de største lønsystemer i Danmark.

På den måde får du det maksimale ud af systemet, og får mere effektive processer omkring jeres lønudbetaling.
Læs mere om hvordan TimeMap også kan hjælpe med automatisk lønberegning.

Tre gode råd om vagtplanlægning

Nogle gange kan vagtplanlægning være en svær størrelse at få til at gå op. Derfor har vi herunder samlet tre gode råd om vagtplanlægning, som forhåbentlig kan hjælpe jer i fremtiden.

1. Brug rullende vagtplaner
Rullende vagtplaner kan være en smart element at overveje, når man sidder med vagtplanlægningen. Med rullende vagtplaner der har både faste, besatte og ledige vagter, er det nemmere at bevare overblikket, samt nemmere hurtigt at finde en afløser, hvis det bliver aktuelt.

2. Gør vælg-selv vagter muligt
Overvej også at lade jeres medarbejdere komme med input til, hvornår de gerne vil arbejde. Det gør både jeres arbejde nemmere, og giver gladere medarbejdere.

3. Få et komplet løngrundlag
Få et komplet løngrundlag ved at holde styr på medarbejdernes normtid over forskellige perioder.