Funktioner

Alle funktioner i TimeMap er med i Abonnementet. Systemet er fleksibelt og I kan selv tilpasse det jeres behov

Tidsregistrering

Tidsregistrering er fundamentet til effektiv styring af din virksomhed. Du kan konstant følge med i hvem som er på arbejde, hvornår de er mødt og hvad de arbejder på.

Se mere

Fravær

Manglende styring af fravær og ferie er dyrt – meget dyrt! Her har du konstant overblik over fraværsprocent og feriesaldi.

Se mere

Vagtplan

Styr vagter og holdskifte effektivt. Alt er online og dine medarbejdere kan se deres vagter på Mobiltelefonen samt bytte vagter.

Se mere

Lønberegning

Du kan definere jeres overenskomstregler og TimeMap beregner bruttolønen som kan overføres til jeres lønsystem. TimeMaps lønberegningsfunktion er unik i Danmark.

Se mere

Fleks

Altid opdateret flekssaldi. Definer jeres regler for ekstra fleksoptjening/afvikling og opret flere flekssaldi.
Medarbejdere og ledere har altid opdaterede saldi og overblik

Planlægning

Der kan planlægges hvem som skal arbejde på hvad. Se hvornår medarbejderne er færdige på nuværende opgaver eller på ferie så der skal tilkaldes afløsere.

brightness_3

Skiftehold

Styr både vagter og specielle lønaftaler for alle skift. Definer regler for køb/salg og byt af vagter. Udbyd “tomme” vagter som medarbejdere kan melde sig til. Se time- og lønbudget for perioden.

flight_takeoff

Ferie & Feriefri

Få styr på alle feriesaldi, feriefridage, omsorgsdage og seniordage. I kan definere alle de typer I ønsker for hver personalegruppe og definere regler for optjening.

trending_down

Fravær

Altid opdateret fraværsårsag og fraværsprocent giver mulighed for hurtig opfølgning og er et effektivt værktøj til reduktion af fravær.
Mindre fravær giver bedre bundlinje.

Ferieplanlægning

Medarbejdere kan sende ferie ønsker fra både PC og Mobil. Ledere kan se kommende ferieplaner og godkende/afvise ferieønsker.
Aldrig mere tvivl om afholdt ferie.

timer

Time/Sag

Registrer på projekt, opgave, kunde og overfør til fakturering i økonomisystemet. Effektiv registrering giver bedre opfølgning på tidsforbrug og mindre spild.

Stregkode

System kan udvides med stregkodescanner. På den måde kan medarbejderne hurtigt scanne den ordre de arbejder på.

filter_9_plus

Ordrestyring

Ordre kan oprettes direkte i TimeMap eller overføres fra andre systemer. Løbende tidsregistrering på ordre giver overblik over ressourceforbrug.

people

HR - Human Ressource

Brug TimeMap som et simpelt HR-system. Gem oplysninger om pårørende, ansættelsesforhold, orlov, lønaftaler m.m. Tilføj dine egne felter hvis du har brug for mere.

directions_car

Kørselsgodtgørelse

Indtast start-/slutadresse og distancen udregnes automatisk. Med Mobil App’en kan GPS’en bruges så du slipper for at indtaste noget. Kørsel overføres til jeres lønsystem efter godkendelse.

local_printshop

Rapportering

Omfattende præ-definerede rapporter af alle mulige typer. Grafer og lister til eksport. Alt kan eksporteres til Excel for evt. videre behandling hvis I ønsker jeres helt eget udtryk.

Integration

TimeMap kan integreres med jeres nuværende systemer. TimeMap har webservice til at overføre og hente data. I vælger selv om data skal overføres løbende eller i batch om natten.

Lønsystem

TimeMap har integration til en række lønsystemer, bl.a. Visma Løn (Multiløn Erhverv), Danløn, Proløn, EPOS, C5, Lessor, SAP, Promark, PBJ, Interløn, Dataløn, Lønservice m.fl.

Økonomisystem

Overfør data fra og til jeres økonomisystem enten via filer eller vores webservice. Dan lister med skyldig fleks og ferie. Eksporter fakturagrundlag udfra ordre og tidsregistreringer.

Mobil App

Vores mobil App er let at anvende. Brug den til bl.a. Check ind/ud, kørselsgodtgørelse, ansøgning om fri, vagtbytte, tillæg og godkendelse af overtid.

cloud_done

Web-baseret

Simpel og intuitiv brugergrænseflade. Ingen installation på PC’er og altid seneste version. IT-Afdelingen vil elske det.

tv

Terminal

Med en væghængt terminal bliver det let og hurtigt at registrere tid. I kan have så mange terminaler I ønsker – alt bliver opdateret centralt omgående.

question_answer

SMS

Ønsker man ikke at benytte vores App eller har medarbejderne ikke en Smartphone, så kan der stemples ind/ud på opgaver og projekter vha. SMS.

https

Sikkerhed

TimeMap hostes hos en af verdens sikreste hosting centre. Et hav af sikkerhedsforanstaltninger og certificeringer overholdes og overvåges konstant. Det fås ikke mere sikkert – selv ikke på jeres egen server!

24/7/365

Altid tilgængeligt. Alt kører online og der er derfor ikke behov for installation, backup, opgraderinger eller vedligehold. Alt dette er inkluderet i dit abonnement.