Vagtplan, fleks og løn til forsyningsselskaber

Fleks, arbejdstid, udkald og løn efter overenskomst.
Få et helt nyt overblik over arbejdstider, ferie, kørsel og opgaver.

Effektiv drift kræver effektiv planlægning og styring. Med TimeMap får I et effektivt styringsværktøj med vagtplanlægning, tids- og fraværsregistrering.

Når først tiden er registreret elektronisk, åbner det mulighed for effektivisering og professionalisering. I kan definere lønreglerog tillæg for overenskomsten og få beregnet lønnen via TimeMap.

Vagtplan

Vagt, tilkald, udkald og skiftehold kræver god planlægning. Med TimeMap's vagtplan kan I lave planer for de kommende perioder og medarbejderne kan købe/sælge/bytte vagter direkte i vores App.

Når det er tid til lønberegning kan I eksportere færdigbehandlet løn beregnet ud fra jeres overenskomst direkte til jeres lønsystem.

Kontakt os for en demo

Ferie

Ferie, Feriefri, Omsorgsdage, Seniordage. Altid opdaterede saldi. Advisering når der søges om fri og direkte besked ved accept.

Når det er tid til lønberegning kan I eksportere færdigbehandlet løn beregnet ud fra jeres overenskomst direkte til jeres lønsystem.

Kontakt os for en demo

Udvalgte funktioner

Overenskomst

Overenskomstregler kan defineres for fleks, løn, feriefri m.v. Derved beregner systemet så I slipper for at holde styr på alle reglerne manuelt.

Flekssaldo

Altid opdateret flekssaldo/timebank beregnet på baggrund af jeres overenskomst og regler

brightness_3

Udkald

Udkald, tilkald og rådighedsvagter. Opgaverne er mange, men når først reglerne er defineret beregner systemet det for jer. Lav også vagtplaner så der altid er mandskab til de krævende opgaver.

directions_car

Kørselsgodgørelse

Vores App har kørselsfunktion. Formål, distance afdeling m.v. indrapporteres automatisk og udbetales med lønnen. Tillæg for trailer o.l. håndteres også.

flight_takeoff

Ferie & Fravær

Få overblik over ferieperiode, feriesaldi og fravær. Ledere får overblik over kommende fødselsdage, jubilæum, ferie og fravær. Medarbejdere kan søge om ferie som godkendes af lederen hvis det passer i planlægningen.

location_on

GPS

Hvis man ønsker det, så kan man slå GPS til i vores App. På den måde kan administrationen se hvor hver enkelt Ejendomsfunktionær er i gang med at løse opgaver.

Prøv TimeMap

Kontakt os og book et møde hvor vi kan vise hvordan I kan bruge TimeMap