Tidsregistrering i Boligforeninger

Fleks, arbejdstid, udkald og løn efter overenskomst.
Få et helt nyt overblik over arbejdstider, ferie, kørsel og opgaver med TimeMap.

De fleste boligforeninger i Danmark har øget fokus på hvordan og hvor tiden bruges. Med TimeMap kan Ejendomsfunktionærer og andre personalegrupper registrere deres tid direkte i vores App, så I altid har et aktuelt overblik.

Når først tiden er registreret elektronisk, åbner det mulighed for effektivisering og professionalisering. I kan f.eks. definere lønregler for ESL overenskomsten og få beregnet lønnen via TimeMap. I kan se tidsforbruget i de enkelte afdelinger og sågar på hvilken arbejdsfunktion tiden er brugt.

Rapporterne dannes i Excel og I kan selv ændre indhold og layout, så I kan rapportere til bestyrelsen og andre på få minutter.

ESL overenskomst

Overenskomstregler kan defineres for fleks, løn, feriefri m.v. Derved beregner systemet så I slipper for at holde styr på alle reglerne manuelt.

Beboermøder

Ekstra løn og fleks for beboermøder beregnes automatisk. I kan se hvor meget tid der går med møderne.

Snerydning

Udkald, tilkald, snerydning. Opgaverne er mange, men når først reglerne er defineret beregner systemet det for jer. Lav også vagtplaner så der altid er mandskab til de krævende opgaver.

Kørsel - Trailer

Vores App har kørselsfunktion. Formål, distance afdeling m.v. indrapporteres automatisk og udbetales med lønnen. Tillæg for trailer o.l. håndteres også.

Fravær

Få overblik over ferieperiode, feriesaldi og fravær. Ledere får overblik over kommende fødselsdage, jubilæum, ferie og fravær. Medarbejdere kan søge om ferie som godkendes af lederen hvis det passer i planlægningen.

GPS

Hvis man ønsker det, så kan man slå GPS til i vores App. På den måde kan administrationen se hvor hver enkelt Ejendomsfunktionær er i gang med at løse opgaver.

Prøv TimeMap

Kontakt os og book et møde hvor vi kan vise hvordan I kan bruge TimeMap