Blog

TimeMap opdaterer følgende vores blog, for at dele ud af viden. Vi har opsamlet viden over 15+ år i branchen og har 120.000+ daglige brugere. Du kan læse med om alt inden for tidsregistrering i vores blog.

TimeMap er en af de førende tidsregistreringssystemer på det danske marked, med mere end 120.00+ daglige brugere og 15+ års erfaring i branchen. Vi ønsker at dele ud af vores viden, og klæde virksomhedsejere og ledere bedre på til at håndtere tidsregistrering - Er du på udkig efter et nyt tidsregistreringssystem, men føler at det hele er en jungle? Forhåbentligt kan vi hjælpe dig med at besvare bekymringer, og klæde dig på til at investere i et nyt tidsregistreringssystem. Det kan være en stor beslutning at implementere et nyt tidsregistreringssystem, for hvad er det rigtige valg til netop din virksomhed? Få styr på hvad tidsregistrering er, de gode råd for ledere, hvilken type stempelur I kan investere i, og mange andre emner! Vi kommer til at gå i dybden med de primære funktioner, som kan findes et tidssystem, herunder: Tidsregistrering, ferie, fleks, fravær, løn, stempelur, vagtplan og integrations muligheder til et lønsystem. Udover det, rammer vi en bred række af brancher, såsom: Administrative virksomheder, bank, boligforening, butik, fagforening, forsyning, kommune, produktion og service - Vi begrænser os ikke til de nævnte, men fremhæver de brancher, hvor størstedelen af nuværende kunder er. TimeMap blev etableret i 2006 som et digitalt tidsregistreringssystem, med det formål at skubbe en online bevægelse inden for tidsregistrering. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at vi har opsamlet mange års erfaring, og glæder os til at dele ud af det - Vi håber at du har lyst til at læse med, og være en del af vores rejse. Har du et spørgsmål eller problem, som du ikke føler er blevet besvaret? Er det svært at finde information omkring online? Skriv ind til os, eller giv et kald på +45 70 20 71 08. Vi vil gøre vores bedste på at besvare og afklare så mange områder som muligt, inden for tidsregistrering og alt det der er relateret til emnet.

Hvis man som virksomhed ikke overholder reglerne for hviletid, kan det resultere i bødestraf. Bliv klogere på hvordan reglerne er her.

11 timers reglen

Som virksomhed er det vigtigt at have styr på 11 timers reglen (reglerne for hviletid), som er en del af Arbejdsmiljølove....

Læs mere
For at kunne besvare spørgsmålet ‘Hvad er projektstyring?’, må vi først definere hvad et projekt er. Og et projekt kan virkelig være mange forskellige ting. Projekter findes både i større og mindre skala, men uanset hvad, har de brug for projektstyring.

Projektstyring

Alle projekter ligger under for projektstyring af den ene eller anden slags, for at sikre at projektet kommer ordentligt ov....

Læs mere
Kørselsgodtgørelse bliver også kaldt for kørepenge, kørselspenge, kilometerpenge, kørselstakst og befordringsgodtgørelse. Så hvis du leder efter en forklaring eller satserne på de begreber, er du altså kommet til det rette sted.

Hvad er kørselsgodtgørelse?

Kørselsgodtgørelse er, når din arbejdsgiver dækker nogle af de udgifter, du har i forbindelse med transport i ....

Læs mere

Hvad er work-life balance og hvorfor er det så vigtigt?

Måske har du allerede hørt begrebet work-life balance, men måske ved du ikke, hvor....

Læs mere
I dette blogindlæg vil vi gennemgå de mulige fordele og ulemper ved hjemmearbejde, samt hvordan man som arbejdsgiver skaber de bedste rammer for de ansatte, når de gerne vil arbejde hjemme.

Hjemmearbejde - Sådan skaber du de bedste rammer

Som følge af Corona-pandemien, er vi alle blevet indtroduceret til hjemmearbejde. Og det ....

Læs mere
Hvordan ser de nye regler helt konkret ud, og hvad betyder de for dig, når du skal planlægge din ferie? I dette blogindlæg vil vi forsøge at give dig det fulde overblik over den nye ferielov og besvare nogle af de hyppigste spørgsmål til den.

Ny ferielov - Få overblikket her

Den 1. september 2020 trådte den nye ferielov i kraft. Det er vigtigt, da loven gælder for alle lønmodtag....

Læs mere
D. 14. maj 2019 Fastslog EU, at arbejdsgiveren har pligt til at registrere alle medarbejderes arbejdstid hver dag med fokus på et objektivt grundlag for dialog mellem arbejdsgiver og medarbejder. Denne lov har fokus på at beskytte medarbejderen for overarbejde.

EU-Dom om Tidsregistrering - Alt du skal vide om den nye tidsregistreringslov

Hvorfor har EU implementeret en regel om tidsregistr....

Læs mere
Et stempelur bruges til at registrere medarbejdernes komme- og gåtider, uden at administration er nødvendigt. Et stempelur giver overblik over, hvem og hvornår ens medarbejdere er på arbejde, men kan også give overblik over potentielle ændringer i ens vagt.

Fordele ved brug af digitalt stempelur

Fordelen ved at skifte til et digitalt stempelur, er overordnet set en besparelse af tid og penge. ....

Læs mere
Det kan være en udfordring at motivere ansatte til at registrere tid, når det er noget de aldrig har gjort. Følelsen af en ekstra opgave og overvågning er to store faktorer der forhindrer registrering af tid. Derfor vil vi i dette blogindlæg se på, hvordan du som leder kan motivere dine medarbejdere til at registrere tid.

Forstå tidsregistrering

Som leder at du nød til at forstå, hvorfor I skal tidsregistrere og have et tidsregistreringssystem....

Læs mere
Tidsregistrering er mange ting. Helt simpelt, så er det at registrere tid. På en arbejdsplads er tidsregistrering et nødvendigt værktøj for at skabe overblik over dine medarbejderes tid, eller dine aktiviteter som en medarbejder.

Gode råd til tidsregistrering for lederne

Går du med tankerne om at optimere din tidsregistreringsproces? Hvis du er leder eller økonomi a....

Læs mere
Afspadsering er at holde fri i de timer, som normalt havde været arbejdstimer for dig, men du i stedet lønnes for at holde fri. Det er grundet at medarbejderen har overarbejdet – Det er en mulighed at få udbetalt lønnen i stedet ved overbetaling.

Afspadsering af overarbejde

Afspadsering af overarbejde vil afhænge af overenskomst og den enkelte aftale, som der er ble....

Læs mere
Ordrestyring er kontrol over hvilke ordre bliver foretaget hos ens virksomheder. Ofte gøres der brug af diverse systemer som automatisk er i stand til at håndtere aktivitet i ens forretning.

Hvad er en ordre?

At lave en ordre er at lave en bestilling af en vare, eller igangsætning af et projekt og produktion. Læs mere

Automatisk lønberegning med TimeMap

Vil I spare tid på lønadministartion i jeres virksomhed, så er TimeMap det rigtige for jer.

Med TimeMap kan I definere lønaftaler med et vil....

Læs mere
Få styr på fleksen - drop Excel

Mange virksomheder har mulighed for at tilbyde medarbejderne fleksibel arbejdstid.

Fleksibilitet er fantastisk både for medarbejdere og arbe....

Læs mere
Ugentlig arbejdstid må ikke overstige 48 timer

Arbejdsmiljø loven tilskriver at man ikke må have en gennemsnitlig arbejdstid på over 48 timer pr uge (syv dages periode) i 4 sammenhængende månede....

Læs mere